Custom design

LaserproGames ontwikkelt en produceert in opdracht van derden speciale games. Een voorbeeld hiervan is het Videofietsgame dat geplaatst is in het Game center in Kamperland maar ook het Fietsracegame voor Wiltraco. Dit fietsspel bestaat uit een fietsraceparcours op een oppervlak van 1,7 x 3 m. Naast de tafel staan 8 racefietsen die gekoppeld zijn aan fietsertjes die zich op het parcour bevinden. Als de racefiets wordt bereden dan rijden de fietsers op de baan in verhouding mee. Hoe harder je trapt des te sneller het fietsertje rondgaat. 

Zo kunnen 8 fietsers een race tegen elkaar rijden waarbij de miniatuur fietsertjes op het tafelparcours de werkelijke situatie aangeven. Het spel is een geavanceerd game waarbij baanlengte verschillen op de tafel (binnen-buitenbaan) automatisch door de software worden berekend en realistische snelheden en trajecten op de baan te zien zijn.

Het Fietsracegame van Wiltraco is mobiel, wordt verhuurd en is gemakkelijk op elke locatie in te zetten.

 

Video fietsgame
Video fietsgame

Video fietsgame voor 2-8 fietsers. Fiets een race mee in het peloton en haal als eerste de finish!

FotoSHOOT systeem

Voor het automatisch fotograferen van spelers in een Lasergame (het schietgame) hebben wij een methode ontwikkeld om de spelers IN ACTION te fotograferen.