Over ons

Laserpromotions

Laserpromotions b.v. ontwikkelt sinds 2005 lasergames voor kids en jongeren die tot doel hebben beweging, plezier, concentratie, conditie en reactiesnelheid te bevorderen.

Inmiddels zijn een aantal verschillende laserspellen onder de naam LaserproGames op de markt gebracht en op uiteenlopende locaties geïnstalleerd zoals bij attractie- en kartbanen, lasergame centra, op diverse CenterParcs locaties, in attractieparken, bij binnenspeeltuinen en een tweetal LaserSport centra waar meerdere games zich bij elkaar in een ruimte bevinden. Behalve in nederland zijn inmiddels al de nodige spellen naar Belgie, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Rusland, Japan en Korea verkocht.

Lasershows

Laserpromotions is opgericht in 1986 en is oorspronkelijk gestart als producent van laserpresentaties en -shows voor het bedrijfsleven, maar inmiddels gegroeid naar het ontwerpen en leveren van vaste laserinstallaties inclusief fraaie showproducties aan internationale attractieparken in Spanje, Italie, Portugal en Turkije. In 2007 is een laserinstallatie geleverd aan Egypte die dagelijks laserbeelden projecteert bij de beroemde Sound en Light show van de Pyramiden in Giza.