Video fietsgame

Video fietsgame voor 2-8 fietsers

In het video fietsgame kunnen 2-8 fietsers tegen elkaar een wedstrijd rijden.

Voor de fietsen kunnen alle mogelijke oplossingen worden gebruikt varierend van een Spinnning bike, home trainer tot racefiets in een speciale steun. Voor gelijke kansen is het wel nodig allemaal dezelfde fietsen met dezelfde instelbare weerstand te nemen.

De fietsen worden gekoppeld aan een control box die aan een PC wordt aangesloten. Op de PC draait onder Windows onze speciale software die op het scherm toont waar alle fietsers zich in het parcours bevinden wie voorop fietst, wat de gemiddelde snelheid is van iedere fietser en wat de afstand is die je hebt afgelegd. Het spel kan starten over drie verschillende af te leggen afstanden.

De weergave van het parcours kan op een groot TFT scherm plaatsvinden maar met een beamer op een groot projectiescherm is dit wel het meest indrukwekkend.

Het fietsspel wordt geleverd als zelfinstalleringspakket dat naast de ControlBox de software bevat die op elke PC met windows draait.

Desgewenst kunnen wij een volledige opstelling inclusief de fietsen en het scherm of videobeamer compleet op locatie geinstalleerd afleveren.