LaserSquash

LaserSquash: Lasergame met mix van sport en fun

De spannende lasergame LaserSquash mixt de intensiteit van sport met de fun van games. Terwijl de laserstralen op je af schieten, zullen geluid en een visueel spektakel je overdonderen en meenemen naar een wereld waar alleen de wet van snelheid geldt om te winnen. Probeer zoveel mogelijk stralen te raken met jouw laserstick. Ben je behendig en raak je een straal snel genoeg dan krijg je een snelheidsbonus.

Competitie

LaserSquash wordt gespeeld met één of met twee spelers die een competitie met elkaar aangaan. De spelduur is twee minuten waardoor het mogelijk is het spel met grotere groepen te spelen. Een print-out van de score geeft de mogelijkheid een competitie met een grote groep te spelen.

Embedded fitness en kantoorsport

LaserSquash is een zeer intensieve lasergame en zorgt daardoor ook voor goede work-out. Onderzoek van TNO heeft uitgewezen dat LaserSquash een hoge belastingsintensiteit heeft. LaserSquash is daarom ook geschikt voor fitnesscentra (embedded fitness) en als kantoorsport (beweging stimuleren in een bewegingsarme werkomgeving).

Verschillende doelgroepen

LaserSquash is eenvoudig te bedienen met een “touch screen”. Verschillende spelniveau’s kunnen ingesteld worden. Hiermee is het spel interessant voor diverse doelgroepen, varierend van kinderen tot volwassenen en voor verschillende doeleinden zoals pure entertainment of fitness.

LaserSquash wordt toegepast in attractiecentra, lasergame centra, fitnesscentra, kartbanen, binnenspeelplaatsen en bij bedrijven als Kantoorsport. Het spel is ook te huur en zeer geschikt voor evenementen en bedrijfsuitjes waar personen en groepen op een spannende en leuke manier een competitie met elkaar spelen.

Attractieverhuur

LaserSquash is ook beschikbaar als attractieverhuur. Het spel is zeer geschikt voor evenementen en bedrijfsuitjes waar personen en groepen op een spannende en leuke manier een competitie met elkaar spelen.

Organiseert u een evenement of bedrijfsuitje? Neem direct contact met ons op (info@laserpro.nl of 0653113557)

Sporty LaserSquash
Sporty LaserSquash

LaserSquash is een zeer intensieve lasergame en zorgt daardoor ook voor goede work-out.

CrossBeam LaserSquash
CrossBeam LaserSquash

Crossbeam LaserSquash is uitermate geschikt voor inbouw in een gethematiseerde omgeving.

Robotic LaserSquash
Robotic LaserSquash

Robotic LaserSquash is uitgevoerd in de vorm van een indrukwekkende machine.

LaserSquash - the sporty laser games