Sporty LaserSquash

Sport en bewegen op kantoor

De lasergame LaserSquash als high-tech kantoorsport is zeer attractief voor bedrijven die gezond bewegen willen stimuleren. LaserSquash blijkt ook aantrekkelijk te zijn voor minder sportieve werknemers en heeft het voordeel dat een spelletje van 2 minuten nauwelijks werktijd kost en men er zich niet voor hoeft om te kleden. LaserSquash biedt hierdoor unieke kansen om in een bewegingsarme werkomgeving beweging te stimuleren. Deze lasergame stimuleert sport en bewegen op kantoor.

Embedded fitness: reactiesnelheid en conditie

LaserSquash is als sportieve lasergame aantrekkelijk voor fitnesscentra die een jongere doelgroep willen bereiken of hun assortiment willen uitbreiden. LaserSquash biedt een nieuw soort trainingsvorm: embedded fitness. Het laserspel combineert een intensieve vorm van bewegen met de spanning van competitie, de fun van games en de magie van laser. LaserSquash is een spel dat sociale contacten bevorderd.

TNO Onderzoek belastingsintensiteit

Onderzoek van TNO naar de belastingsintensiteit wijst uit dat een spelletje LaserSquash lichamelijke zeer intensief is en ruimschoots voldoet aan de Fitnorm en de NNGB. Verschillende spelniveaus bieden voor iedere speler een training op maat. Beginners stappen gemakkelijk in op een laag level, terwijl ervaren spelers extreme snelheden kunnen behalen op hogere levels. De reactiesnelheid wordt tot op een honderdste seconde nauwkeurig gemeten. LaserSquash wordt inmiddels door sporters en ook door topsquashers beschouwd als een goede conditie- en reactiesnelheidstraining.