Mission Impossible

Ontwijk de laserstralen

Mission Possible is een lasergame waar kids en jongeren gek op zijn. In dit spel moet je zo snel mogelijk door een ruimte heen zien te komen waarin laserstralen elkaar kruisen. Verschillende obstakels maken het voor spelers een uitdaging om de laserstralen te ontwijken.

Zoals in de film Mission Impossible

Mission Possible is een lasergame waar behendigheid en lenigheid belangrijk zijn. Zoals in de films Mission Impossible en Entrapment mag de speler de speler de laserstralen niet raken, maar moet toch zo snel mogelijk aan de andere kant geraken.

Indrukwekkend ruimte

Met zijn vele (bewegende) laserstralen is Mission Possible een indrukkende gezicht. Mission Possible vraagt verduisterde ruimte van bijv 2 x 7 m of langer. Dit kan een lange gang zijn, maar ook een U-vorm van 5 x 6 m is een mooie oplossing (zie Game center).

Mission Possible wordt geleverd met een ticketprinter waarop de gespeelde tijd, de eindscore en het aantal geraakte stralen staan vermeld. Ook kan deze lasergame met muntinworp worden geleverd. Mission Possible kan in iedere mogelijke vorm en thematisering worden ingepast.