LaserSport Kamperland

Lasergamen in LaserSport Center in Kamperland

In het nieuwe LaserSport Center in de Uithaven in Kamperland kun je veel verschillende laser games spelen. Behalve het bekende lasergame spel waar je met z’n 20-en in een Arena aan de ‘slag’ gaat is in het nieuwe game center nog veel meer te doen.

Je kunt er LaserSwing, een soort MiniBowling spelen, LaserShoot kleiduiven schieten, een verbazingwekkend Mirror Maze doorlopen en Mission Possible spelen waarbij je door een ruimte gevuld met laserstralen zo snel mogelijk het eindpunt moet zien te bereiken. Als je dat hebt gedaan en gouden dukaten hebt verdiend, speel je met z’n tweeen een wedstrijd LaserSquash waar je reactiesnelheid op de proef wordt gesteld om dan bij LaserTracking heel precies te laserstraal te volgen zonder hem te verliezen en pas op dat je niet door je medespeler wordt weggedrukt. Veel plezier! en..vergeet niet alle gewonnen dukaten weer in te wisselen tegen nieuwe speelmunten, zo blijf je wel bezig!

Lasergames

Naast techniek voor o.a. het uitgeven van dukaten heeft LaserproGames het LaserSport Center ingericht met meerdere lasergames:

  • LaserSquash
  • Mission Possible
  • LaserTracking
  • LaserSwing

Ook heeft LaserproGames een video fietsgame geleverd.

Photoshoot

Tevens heeft LaserproGames in de Uithaven een photoshoot gerealiseerd. Tijdens het lasergamen kunnen de spelers op een doelwit schieten waarna er automatisch een foto van ze wordt gemaakt. Vooraf aan het lasergamen wordt er een groepsfoto gemaakt. Foto’s kunnen door de spelers zelf geprint worden in een kiosk. Alle besturing gaat met een touchscreen.